Wiem, że te fotki gdzies już były ale pewnie zgubiły się w zalewie innych zdjęć.
Starszy brat Jasona, John
I młodszy Aaron - pracował z nim przy produkcji Happily Even After
I wpis jednego ze statystów z HEA, który tam poznał Jasona i opisał to na f4f.
Przepraszam, że tak długo nie odpowiadałem ale byłem bardzo zajęty. Spędzałem cały czas na planie i obserwowałem Jasona. Muszę powiedzieć że byłem nim porażony. Jest generalnie słodki i bardzo czarujący. Miałem okazję otrzymać od Jasona autograf i spotkać jego brata Arona(grają razem w tym filmie). Szczęśliwi są rodzice posiadający synów o takich sercach. Mój ulubiony moment to, kiedy rozmawiał z 7- letnią dziewczynką. Jason przyklęknął przed nią na kolano i prowadzili słodką rozmowę. Ona widziała kim on jest, mówiła że widziała go w TV. Wydrukowałem zdjęcie Jasona kiedy śpiewa oraz zdjęcia Eda Asnera, Mariny Black. To było o 5:00 pm. Późnym wieczorem kiedy skończyliśmy nagrywać jedną ze scen, podszedłem do niego, powiedziałem dobranoc i podałem mu rękę. (to było ok.11:45 pm). Odpowiedział „Miło cię spotkać i dziękuję za twoją dzisiejszą pracę”. Nie jestem aktorem któremu płacą, byłem tam dwa dni, a on mnie pamiętał (jest aktorem odtwarzającym główna rolę). Był tak grzeczny aby powiedzieć coś miłego i doceniającego, chociaż faktycznie nie miałem jakichkolwiek specjalnych wejść czy rozmowy z nim na planie. Uważam że Jason ma bardzo ciepłe i wrażliwe serce, nie jest zapatrzony tylko w siebie lub swoją karierę. Rozmawiałem z nim o „Behrian Obsesji”na F4F, a on był trochę rozbawiony . Słyszał o tej stronie poświęconej jemu, ale nie sądzę żeby o tym czytał. Jason ! jeżeli czytasz to, muszę Ci powiedzieć prawdę, cieszyłem się mogąc pracować z Tobą na planie filmu. Życzę Ci wiele satysfakcji z tego filmu i wielu innych. Zasługujesz na to. Na pewno przekażę to moim przyjaciołom, rodzinie i pójdziemy na ten film kiedy będzie wyświetlany. Jason to prawdziwy człowiek a nie jakiś zepsuty hollywoodzki aktor.
Lizziett, gdybyś coś ciekawego wyszperała na F4F dziel sie znami. Takie ciekawostki zawsze miło sie czyta...